1. mukaken

    Add "Laravel 5 - The Hidden Treasures".

    mukaken
  2. mukaken

    Fix img.

    mukaken
  3. mukaken

    Add "Learning Laravel’s Eloquent"

    mukaken
  4. mukaken

    Fix "Laravel 5 Essentials".

    mukaken
  5. mukaken

    2重に登録されていた本を削除

    mukaken
  6. mukaken
  7. mukaken

    Laravel 5 Essentials を追加。

    mukaken
  8. mukaken
  9. mukaken

    誤字修正。

    mukaken
  10. mukaken

    コメントなし

    mukaken
  11. mukaken

    Leanpub のリンクを追加

    mukaken
  12. mukaken
  13. mukaken
  14. mukaken

    codesmart の表紙画像を修正。

    mukaken
  15. mukaken

    Code Smart (未発売)を追加。

    mukaken
  16. mukaken
  17. mukaken

    Laravel 5.x Docs を追加

    mukaken
  18. mukaken

    Artisan Files — Volume 1を追加。

    mukaken
  19. mukaken

    著者の追加

    mukaken
  20. mukaken